more from
Klinik
We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Dal te​á​z​á​shoz (single)

by krizso

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    name your price

   

 • 7" Vinyl (Extra Limited Edition)
  Record/Vinyl + Digital Album

  Pretty little 7" transparent vinyl.

  Includes unlimited streaming of Dal teázáshoz (single) via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Sold Out

1.
Autó fordul, széken a ruhád, Nézed az utcát, szerintem át Fogsz ázni mondom, ha ott állsz a gangon, Dobsz a galamboknak, hadd dobogjon Valamiért a szívük, Legyen céljuk, ne mindig higgyük, Hogy mind csak eszköz arra, Hogy ez a város le legyen szarva. És legyen attól rendbe' minden, Hogy esik az eső és attól frissen Kinőtt Fejes Káposztához Hasonlítson reggel a város, És te is új legyél benne, Zöld, mint egy mozgalom és egyre Ugorj az autók elé, Ki a könnyekkel, kifelé! Érezd, hogy lehet, hogy most vagy, És nemcsak egy tévedés hozhat Változást, ki kell hogy jöjjön A bőrödből a nődre egy ködmön, Ha fázik, mert tél lesz és tényleg, Hátha igaz, hogy felőled élhet Minden, amit gyilkolni szoktál, Hadd használjon el, amit hordtál eddig. Hadd álljon meg benned az élet, Hogy megkérdezd: -Élet mi végre kérlek, Hogy annyira keményen meneteltél, Engem mint birka lelegeltél, Tisztellek, küzdesz, meg minden, Csak valld be nekem, hogy nincsen Szükséged immáron másra, Csak a kezedben a dáma párra, Hogy megemeld ismét a tétet, Nyerjél még egy pár évet, Csinálj még egy pár dolgot, Amit valaki fontosnak mondott!
2.
The Eagles look down from the skies To this cursed planet Which cursed by you and me The monsters, called humans. Bodies sinking into diamond seas Oceans from dust and mud Golden tears in tigers' eyes Wind howling through the branches of trees We are monsters We have dirty claws Tearing apart whats alive We are monsters We have dirty claws With teeth like saws

credits

released April 13, 2019

All songs produced, arranged and programmed by Krisztián Vranik.
Lyrics by András Lovasi (SIDE A) and Zita Csordás (SIDE B)
"Dal teázáshoz" - original music by András Kispál and András Lovasi (Kispál és a Borz).

ZITA CSORDÁS - vocals (SIDE B)
ÁDÁM CITROM - guitar (SIDE A)
DÁVID HEGYI - rhodes (SIDE A), piano
ANDRÁS LOVASI - vocals (SIDE A)
GÁBOR SUBICZ - trumpet, flugelhorn (SIDE B)
KRISZTIÁN VRANIK - guitar (SIDE B)

Recorded at KLINIK TONSTUDIO*
Mixed and Mastered by RÓBERT MACZKÓ at LA GARDENS STUDIO
* EXCEPT "SIDE A": vocal recordings at LA GARDENS STUDIO by RÓBERT MACZKÓ

license

all rights reserved

tags

about

krizso Budapest, Hungary

Krisztian Vranik (aka Krizso) is a Budapest based nu-triphop producer, former brain of Realistic Crew. Currently working on his solo projects, released his new EP Boys in the City - Girls from the Woods in 2019.

contact / help

Contact krizso

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like krizso, you may also like: